Сюзі писал(а):
О. Це корисна інфо.
Я би, мабуть, далі половини і не продерся, якби вона вся мене зануджувала.
Цікаво, скільки людей не змогло дочитати? Бо дехто ще вчора вже проголосував...!
Натякаєте, якщо я проголосувала вчора, то зробила все нечесно і не прочитала всі твори? (судячи з того, що в чаті вище обговорювалася моя проблема з голосуванням)
Я чесно прочитала всі твори від початку і до кінця, навіть якщо вони мені були не дуже до вподоби. Були такі оповідання, які спочатку не подобалися, а потім виявилися навіть дуже непоганими. Все залежить лише від швидкості мого читання і від кількості часу, який я могла приділити читанню. Я все свідоме життя працюю в сфері літератури і маю прямий стосунок до літературного процесу як редакторка і перекладачка. Повірте, як би мені не хотілося потрапити бодай в десятку, я розумію, що мій твір доволі посередній в порівнянні із багатьма перечитаними мною. І я справедливо оцінювала кожне із оповідань. Сподіваюся, так робив кожен учасник.
нереально прочитати все швидко. Спочатку я читав перші дві сторінки швидко. Потім "по діагоналі". Якщо твір зацікавив, то читав більш уважно. 12 творів отримали одиницю. 10 читати далі не став, бо читати було дуже важко та нецікаво
Можуть сказати що це несправедливо, але я вважаю так: якщо автор вміє писати та вміє зачепити. то його твір вартий уваги. А якщо ні, то ні. Вибачайте. я краще цей час на класика витрачу