Волонтер Tim Zlatkin пише на фейсбуціПам'ятаєте, як ми рік чи два тому збирали українські книжки для Лисичанської дитячої бібліотеки?
Тут мій друг зі Штатів Sergey Proshak запропонував повторити таку ж акцію для пластунів Донбасу.
Отже, збираємо книжки українських авторів для бібліотеки пластунів в Краматорськ.
Друзі, в кожного з вас, впевнений, є книжки, які ви вже прочитали і деякі не один раз, і вони стоять в шафі без діла.
Пропоную поділитися ними з дітьми.
До того ж, це не аби які дітлахи, а пластуни - надія українського майбутнього Донецького регіону.
Також звертаюсь до знайомих авторів: чи не лишилося у вас десь в загашнику пару екземплярів? Подаруйте, будь ласка, а?
Якщо ви в Києві, то можу забрати особисто, пишіть в лічку або тут, домовимося про місце, день і час. А привезете на Оболонь, то з мене кава.
Якщо ви живете в іншому місті, то надсилати книжки можна одразу в Краматорськ, відділення Нової пошти 10, на ім'я Денис Папін, 0956498519. Але прохання заодно сплачувати доставку, бо Денис пластун 14 років і грошей на оплату посилок не має.
Єдине прохання щодо книжок - щоб були нові або в гарному стані!! Це ж дітям, а не розпалювати багаття.
Гроші на це поки не треба, бо рюкзачки пластунам ми закупили майже всі, та й обігрівачі для фронту зараз трохи важливіше, на котрі зараз збираю.
А поки Maksym Potapchuk шукає нові дошки для книжкових полиць, прошу максимально поширити цей допис серед ваших друзів та знайомих.
Заздалегідь дякую всім! Всім добра та не хворійте!